Afrika Maszk bőrfiatalítás

 VEEL GAAF AFRIKA MASZK TERMÉSZETES BŐRFIATALÍTÓ

Afrika Maszk Természetes Bőrfiatalító
Kérd az Afrika Maszk arckezelést!

Lila Kozmetika

 

Afrika Maszk

Az Afrika Maszk arckezelés menete: 

    - az arc letisztítása

    - peeling (arcradír)

    - tonizálás

    - az Afrika Maszk felhelyezése

    - ultrahangos hatóanyagbevitel

    - arcmasszázs

A kezelési idő kb. 1 óra

Kúra szerűen 5 kezelés + 1 ingyen! 

A kezelés után az arc bőre feltöltődik, az apró ráncok kisimulnak, a mélyebbek enyhülnek - a végeredmény üde sima egészséges bőr.

 Afrika Maszk arckezelés

 Afrika Maszk arckezelés Lila Kozmetika

A Vel Gaaf Afrika Maszk: 

 • Látványosan csökkenti a mély ráncok mélységét.
 • Kisimulnak a finom ráncok.
 • Gyulladáscsökkentő hatása miatt kiváló a pattanásos bőr kezelésére.
 • Gyönyörű simává varázsolja a bőrt.
 • A  bőr rugalmasság.
 • Kivilágosítja a pigmentfoltokat.
 • Csökkenti a bőrhibákat.
 • Mély tisztító hatású, leszedi az elhalt hámsejteket és eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.
 • Kisímulnak a szemek körüli ráncok.
 •  

Összetevők: Olax Dissitiflora (18,5%), Zinc Oxide, Xanthan Gum, Kaolin, Aqua, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. 

Egy teljesen új aktív hatóanyaggal, valamint egyedülálló és különleges növényi hozzávalókból készül.

A Vel Gaaf Arcmaszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatása nincs a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.
A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

Felhasználási lehetőségek:

 • ráncokra
 • pattanásos bőr
 • sebhelyekre
 • műtéti hegekre
 • stirák (fogyási-hízási csíkok)
 • pigmentfoltokra
 • napozás okozta foltokra
 • narancsbőrre

 

Ezt a növényt hagyományosan természetes szépségmaszkként használják az afrikai nők. A hagyományokban ez a maszk a szépség szimbóluma.
A hagyomány szerint a maszk szerencsét hoz. Talán azért, mert az a ragyogás és az a bőrszín, amit a maszk használata után tapasztalhatunk a bőrön, vonzza a férfiak figyelmét. Innen eredhet a „jó szerencse” teória.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ez az aktív hatóanyag egy teljesen új hatóanyag a presztízs kozmetikumok piacán és kizárólag a Vel Gaaf termékekben található meg.

1994-ben került felfedezésre Kelet-Afrikában, azóta folyamatos kutatás és fejlesztés alatt állt. 2011 év végén pedig megnyílt a lehetőség, hogy Afrikán kívül is kereskedelmi forgalomba kerülhessen. Először Európa területén kerül bevezetésre.

Ezt az új növényi aktív hatóanyagot egy Kelet-Afrikai növényből vonják ki. Ez egy tradicionális hatóanyag, melyet a gyógyításban is és kozmetikumként is használnak Afrikában, a bőr állapotának javításához, mint például a pattanások, bőrhibák, ráncok, sebhelyek és a fogyási-hízási csíkok kezelésére. Ez a növény része Afrika örökségének és kultúrájának.

Egy londoni klinika professzorának teóriája szerint ez az aktív hatóanyag a bőrsejtek biológiai órájára hat. A növény teljes termőterületének csak egy speciális lelőhelyén élő növények hatnak szépítőszerként, és ennek a területnek a mágneses erőtere okozza, hogy növény képes hatni a bőr biológiai órájára. Ez az oka annak, hogy a bőr jóval a hatóanyag alkalmazása után is megtartja új sajátosságait.

Hosszú évek kutatásait kockáztatnánk, ha felfednénk a növény nevét, ezért a termék széleskörű piaci elterjedéséig titok fog maradni.

Egy Mozambikban dolgozó Vöröskeresztes hölgy hívta fel a figyelmét a kutatóorvosunknak erre a növényre és a kozmetikai értékére

Amit ez az új növényi aktív hatóanyag tesz:

Az aktív hatóanyag nem különböző anyagokat (víz, hyaluronsav, kollagén, vitaminok stb.) juttat be a bőrbe, hanem a bőrsejteket veszi rá arra, hogy elkezdje ezeket az anyagokat termelni, amelyeket fiatalkorunkban még termelt, de ma már nem megfelelő mértékben állít elő. Ezáltal a szövetek rugalmassága visszatér és a sejtek újra termelnek minden olyan anyagot, amire szüksége van az egészséges, selymes és tiszta bőrhöz.

Amellett hogy drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét, észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát, serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz, mély tisztító hatású, serkenti a keringést és feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt is.

Afrika Maszk Természetes Bőrfiatalító

Látványosan hatásos, lássa és érezze a különbséget 30 percen belül!

 

Drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét.
Észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát.
Gyulladáscsökkentő hatású, megszünteti a pattanásokat.
Szatén simaságúvá varázsolja a bőrt.
Serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz.
Természetes módon világosítja az elszíneződéseket, pigment hibákat.
Csökkenti a bőrhibákat.
Mély tisztító hatású és eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.
Finomítja a bőrt és serkenti a keringést.
Feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt.

Egy teljesen új aktív hatóanyaggal, valamint egyedülálló és különleges növényi hozzávalókból készül, amik azonnal látható hatást fejtenek ki a tartós ráncok csökkentésében, természetes módon világosítják az elszíneződéseket, pigment hibákat, eltávolítják a pattanásokat, érintésre a bőr simábbnak és bársonyosnak tűnik.

A Vel Gaaf Afrika Maszk eltávolítja a halott sejteket a bőr felszínéről, ami által a bőr felszínére fel tudnak jönni a szennyeződések, serkenti a vérkeringést is, ezért a maszk eltávolítása után a bőr felfrissül, mintha új bőr lenne az arcon.

Miért maszk? Mert ez a gyors eredmények leghathatósabb módja, amiket rövid időn belül érezni és látni lehet. Már az első alkalmazás során is azonnal megragadja a használóját a maszk bőrre gyakorolt hatékonysága, ami után majdnem lehetetlen, hogy abbahagyja a használatát. Tartósan sugárzó és selymes érzést varázsol a bőrre.

A Vel Gaaf Afrika Maszk Természetes Bőrfiatalító sok éves aprólékos kutatás és fejlesztés eredménye, ahol a hangsúlyt a hatékonyságra és minőségre tették. A lélegzet-elállító hatás, a felülmúlhatatlan eredmények és a kiváló minőség helyezi ezt a maszkot egy külön osztályba.

A Vel Gaaf Arcmaszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatást a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.

A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

 

Felhasználási lehetőségek:

Ráncokra. Gyors és észrevehető különbség látható már 30 perc után, használja maszkként heti egy-két alkalommal.
Pattanásra tinédzsereknél és felnőtteknél egyaránt. Ez az egyik hagyományos felhasználási módja. A maszk heti egyszeri alkalmazása mellett, a pattanásokra kenve általában éjszaka használják, reggelig fennhagyva. Egymást követő napokon is alkalmazható.
Sebhelyekre és műtéti hegekre. Használja friss sebhelyekre, hogy csökkentse a sebhely méretét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.
Aknés hegek (pattanás okozta heg) kezelésére. Használja a hegek területén, hogy csökkentse a hegek méretét és mélységét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.
Striák (fogyási-hízási csíkok, terhességi csíkok) kezelésére. Hagyományosan a nők szülés után használják, hogy eltüntessék a csíkokat, de a fogyásból vagy hízásból adódó bőr megnyúlására is alkalmazható. Használja a csíkok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.
Foltokra, pigment hibákra és májfoltokra, valamint a napozás okozta foltokra a kezeken és az arcon egyaránt. Használja a foltok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.
Narancsbőrre. Ez is egy hagyományos használati mód. Használja heti egy alkalommal a narancsbőrös területre kenve, legalább 30 percig fennhagyva.

 

Forrás: http://www.velgaaf.com/hu/

Bejelentkezés arckezelésre:

Lila Kozmetika

06/30 8331927

Otthoni használatra az Afrika Maszk megvásárolható itt a weboldalon: 

VEL GAAF AFRIKA MASZK