Kedves Vásárló! A webáruház október 10-ig ideiglenesen zárva tart.

Kedves Vásárló! A webáruház október 10-ig ideiglenesen zárva tart. A 09.25-ig megrendelt áru postázva lesz.

Afrika Maszk bőrfiatalítás

 VEEL GAAF AFRIKA MASZK TERMÉSZETES BŐRFIATALÍTÓ

Afrika Maszk Természetes Bőrfiatalító
Kérd az Afrika Maszk arckezelést!

Lila Kozmetika

 

Afrika Maszk

Az Afrika Maszk arckezelés menete: 

    - az arc letisztítása

    - peeling (arcradír)

    - tonizálás

    - az Afrika Maszk felhelyezése

    - ultrahangos hatóanyagbevitel

    - arcmasszázs

A kezelési idő kb. 1 óra

Kúra szerűen 5 kezelés + 1 ingyen! 

A kezelés után az arc bőre feltöltődik, az apró ráncok kisimulnak, a mélyebbek enyhülnek - a végeredmény üde sima egészséges bőr.

 Afrika Maszk arckezelés

 Afrika Maszk arckezelés Lila Kozmetika

A Vel Gaaf Afrika Maszk: 

 • Látványosan csökkenti a mély ráncok mélységét.
 • Kisimulnak a finom ráncok.
 • Gyulladáscsökkentő hatása miatt kiváló a pattanásos bőr kezelésére.
 • Gyönyörű simává varázsolja a bőrt.
 • A  bőr rugalmasság.
 • Kivilágosítja a pigmentfoltokat.
 • Csökkenti a bőrhibákat.
 • Mély tisztító hatású, leszedi az elhalt hámsejteket és eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.
 • Kisímulnak a szemek körüli ráncok.
 •  

Összetevők: Olax Dissitiflora (18,5%), Zinc Oxide, Xanthan Gum, Kaolin, Aqua, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. 

Egy teljesen új aktív hatóanyaggal, valamint egyedülálló és különleges növényi hozzávalókból készül.

A Vel Gaaf Arcmaszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatása nincs a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.
A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

Felhasználási lehetőségek:

 • ráncokra
 • pattanásos bőr
 • sebhelyekre
 • műtéti hegekre
 • stirák (fogyási-hízási csíkok)
 • pigmentfoltokra
 • napozás okozta foltokra
 • narancsbőrre

 

Ezt a növényt hagyományosan természetes szépségmaszkként használják az afrikai nők. A hagyományokban ez a maszk a szépség szimbóluma.
A hagyomány szerint a maszk szerencsét hoz. Talán azért, mert az a ragyogás és az a bőrszín, amit a maszk használata után tapasztalhatunk a bőrön, vonzza a férfiak figyelmét. Innen eredhet a „jó szerencse” teória.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ez az aktív hatóanyag egy teljesen új hatóanyag a presztízs kozmetikumok piacán és kizárólag a Vel Gaaf termékekben található meg.

1994-ben került felfedezésre Kelet-Afrikában, azóta folyamatos kutatás és fejlesztés alatt állt. 2011 év végén pedig megnyílt a lehetőség, hogy Afrikán kívül is kereskedelmi forgalomba kerülhessen. Először Európa területén kerül bevezetésre.

Ezt az új növényi aktív hatóanyagot egy Kelet-Afrikai növényből vonják ki. Ez egy tradicionális hatóanyag, melyet a gyógyításban is és kozmetikumként is használnak Afrikában, a bőr állapotának javításához, mint például a pattanások, bőrhibák, ráncok, sebhelyek és a fogyási-hízási csíkok kezelésére. Ez a növény része Afrika örökségének és kultúrájának.

Egy londoni klinika professzorának teóriája szerint ez az aktív hatóanyag a bőrsejtek biológiai órájára hat. A növény teljes termőterületének csak egy speciális lelőhelyén élő növények hatnak szépítőszerként, és ennek a területnek a mágneses erőtere okozza, hogy növény képes hatni a bőr biológiai órájára. Ez az oka annak, hogy a bőr jóval a hatóanyag alkalmazása után is megtartja új sajátosságait.

Hosszú évek kutatásait kockáztatnánk, ha felfednénk a növény nevét, ezért a termék széleskörű piaci elterjedéséig titok fog maradni.

Egy Mozambikban dolgozó Vöröskeresztes hölgy hívta fel a figyelmét a kutatóorvosunknak erre a növényre és a kozmetikai értékére

Amit ez az új növényi aktív hatóanyag tesz:

Az aktív hatóanyag nem különböző anyagokat (víz, hyaluronsav, kollagén, vitaminok stb.) juttat be a bőrbe, hanem a bőrsejteket veszi rá arra, hogy elkezdje ezeket az anyagokat termelni, amelyeket fiatalkorunkban még termelt, de ma már nem megfelelő mértékben állít elő. Ezáltal a szövetek rugalmassága visszatér és a sejtek újra termelnek minden olyan anyagot, amire szüksége van az egészséges, selymes és tiszta bőrhöz.

Amellett hogy drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét, észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát, serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz, mély tisztító hatású, serkenti a keringést és feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt is.

Afrika Maszk Természetes Bőrfiatalító

Látványosan hatásos, lássa és érezze a különbséget 30 percen belül!

 

Drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét.
Észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát.
Gyulladáscsökkentő hatású, megszünteti a pattanásokat.
Szatén simaságúvá varázsolja a bőrt.
Serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz.
Természetes módon világosítja az elszíneződéseket, pigment hibákat.
Csökkenti a bőrhibákat.
Mély tisztító hatású és eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.
Finomítja a bőrt és serkenti a keringést.
Feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt.

Egy teljesen új aktív hatóanyaggal, valamint egyedülálló és különleges növényi hozzávalókból készül, amik azonnal látható hatást fejtenek ki a tartós ráncok csökkentésében, természetes módon világosítják az elszíneződéseket, pigment hibákat, eltávolítják a pattanásokat, érintésre a bőr simábbnak és bársonyosnak tűnik.

A Vel Gaaf Afrika Maszk eltávolítja a halott sejteket a bőr felszínéről, ami által a bőr felszínére fel tudnak jönni a szennyeződések, serkenti a vérkeringést is, ezért a maszk eltávolítása után a bőr felfrissül, mintha új bőr lenne az arcon.

Miért maszk? Mert ez a gyors eredmények leghathatósabb módja, amiket rövid időn belül érezni és látni lehet. Már az első alkalmazás során is azonnal megragadja a használóját a maszk bőrre gyakorolt hatékonysága, ami után majdnem lehetetlen, hogy abbahagyja a használatát. Tartósan sugárzó és selymes érzést varázsol a bőrre.

A Vel Gaaf Afrika Maszk Természetes Bőrfiatalító sok éves aprólékos kutatás és fejlesztés eredménye, ahol a hangsúlyt a hatékonyságra és minőségre tették. A lélegzet-elállító hatás, a felülmúlhatatlan eredmények és a kiváló minőség helyezi ezt a maszkot egy külön osztályba.

A Vel Gaaf Arcmaszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatást a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.

A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

 

Felhasználási lehetőségek:

Ráncokra. Gyors és észrevehető különbség látható már 30 perc után, használja maszkként heti egy-két alkalommal.
Pattanásra tinédzsereknél és felnőtteknél egyaránt. Ez az egyik hagyományos felhasználási módja. A maszk heti egyszeri alkalmazása mellett, a pattanásokra kenve általában éjszaka használják, reggelig fennhagyva. Egymást követő napokon is alkalmazható.
Sebhelyekre és műtéti hegekre. Használja friss sebhelyekre, hogy csökkentse a sebhely méretét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.
Aknés hegek (pattanás okozta heg) kezelésére. Használja a hegek területén, hogy csökkentse a hegek méretét és mélységét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.
Striák (fogyási-hízási csíkok, terhességi csíkok) kezelésére. Hagyományosan a nők szülés után használják, hogy eltüntessék a csíkokat, de a fogyásból vagy hízásból adódó bőr megnyúlására is alkalmazható. Használja a csíkok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.
Foltokra, pigment hibákra és májfoltokra, valamint a napozás okozta foltokra a kezeken és az arcon egyaránt. Használja a foltok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.
Narancsbőrre. Ez is egy hagyományos használati mód. Használja heti egy alkalommal a narancsbőrös területre kenve, legalább 30 percig fennhagyva.

 

Forrás: http://www.velgaaf.com/hu/

Bejelentkezés arckezelésre:

Lila Kozmetika

06/30 8331927

Otthoni használatra az Afrika Maszk megvásárolható itt a weboldalon: 

VEL GAAF AFRIKA MASZK