Afrika Maszk használata

 VEEL GAAF AFRIKA MASZK TERMÉSZETES BŐRFIATALÍTÓ

Lila Kozmetika

A Vel Gaaf Arcmaszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatása nincs a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.
A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

Felhasználási lehetőségek:

 • ráncokra
 • pattanásos bőr
 • sebhelyekre
 • műtéti hegekre
 • stirák (fogyási-hízási csíkok)
 • pigmentfoltokra
 • napozás okozta foltokra
 • narancsbőrre

Ezt a növényt hagyományosan természetes szépségmaszkként használják az afrikai nők. A hagyományokban ez a maszk a szépség szimbóluma.
A hagyomány szerint a maszk szerencsét hoz. Talán azért, mert az a ragyogás és az a bőrszín, amit a maszk használata után tapasztalhatunk a bőrön, vonzza a férfiak figyelmét. Innen eredhet a „jó szerencse” teória.

 

A Vel Gaaf Arcmaszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatást a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.

A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

 

Felhasználási lehetőségek:

 • Ráncokra. Gyors és észrevehető különbség látható már 40 perc után, használja maszkként heti egy-két alkalommal.
 • Pattanásra tinédzsereknél és felnőtteknél egyaránt. Ez az egyik hagyományos felhasználási módja. A maszk heti egyszeri alkalmazása mellett, a pattanásokra kenve általában éjszaka használják, reggelig fennhagyva. Egymást követő napokon is alkalmazható.
 • * Sebhelyekre és műtéti hegekre. Használja friss sebhelyekre, hogy csökkentse a sebhely méretét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.
 • * Aknés hegek (pattanás okozta heg) kezelésére. Használja a hegek területén, hogy csökkentse a hegek méretét és mélységét. Használata heti 2 alkalommal ajánlott, legalább 30 percig fennhagyva.
 • * Striák (fogyási-hízási csíkok, terhességi csíkok) kezelésére. Hagyományosan a nők szülés után használják, hogy eltüntessék a csíkokat, de a fogyásból vagy hízásból adódó bőr megnyúlására is alkalmazható. Használja a csíkok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.
 • * Foltokra, pigment hibákra és májfoltokra, valamint a napozás okozta foltokra a kezeken és az arcon egyaránt. Használja a foltok területén heti 2 alkalommal, legalább 30 percig fennhagyva.
 • * Narancsbőrre. Ez is egy hagyományos használati mód. Használja heti egy alkalommal a narancsbőrös területre kenve, legalább 30 percig fennhagyva.

Afrika bőrfiatalító krém

Afrika Maszk kiegészítéseként:

Afrika Bőr Optimalizáló - Természetes Bőrfiatalító Krém Africa Skin Optimizer - Natural Rejuvenating Cream Optimalizálja a bőrsejtek működését.Táplál, hidratál, tisztít és sugárzó bőrt kölcsönöz.Serkenti, feszesíti az arcizmokat és növeli a bőr rugalmasságát.

Az Africa Skin Optimizer két csodálatos afrikai gyógynövény kombinációja.Egyik hatóanyaga a Gunnera Perpensa (afrikai nevén: Ugobho) rendkívüli módon rugalmassá teszi a bőrt és a kötőszöveteket, pórusösszehúzó hatású, valamint feszessé teszi a bőrt. A másik hatóanyaga az Olax Dissitiflora (afrikai nevén: Olacaceae) egy exkluzív afrikai gyógynövény erőteljes öregedés gátló hatással, simává varázsolja a bőrt és ránctalanít. 

Az Africa Skin Optimizer e két egyedülálló afrikai gyógynövény kombinációjaként teszi tökéletessé és sugárzóvá a bőrt. 

Az Africa Mask után használva hidratáló krémként kitolja annak jótékony hatásait.

Összetevők: Aqua, Gunnera Perpensa, Vitis Vinifera Oil (Grape Seed Oil), Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Squalane, Glycerine, Cocos Nucifera Oil (Coconut Oil), Olacaceae, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

 

 SZEMRÁNCKRÉM

Afrikai Botanikai Szemránc KrémAfrican Botanical Eye Cream Feszesíti a bőrt. Csökkenti a mély ráncok mélységét.Csökkenti a finom ráncok számát.Rugalmassá teszi a bőrt.Azonnali hatású, már 30 percen belül látható a változás.

Az African Botanical Eye Cream több, mint 20 év botanikai kutatás eredménye.Az African Botanical Eye Cream lehúzza a szem alatti duzzanatokat, csökkenti az öregedés jeleit, eltünteti a sötét karikákat, hidratál, feszes és fiatalos megjelenésű bőrt kölcsönöz a szem körül. Az African Botanical Eye Cream tele van olyan természetes afrikai hatóanyagokkal, melyek visszavarázsolják a bőr fiatalos feszességét és rugalmasságát idősebb korban is.

Hatóanyaga az Adansonia Digitata (afrikai nevén: Baobab). A baobab fa egy hagyományos afrikai fa, amit Afrikában az „Élet fájának” is neveznek. Ma a kozmetikai ipar potenciális aranybányáját látják benne. Baobab fa kivonata mélyen táplálja és puhítja a száraz bőrt, ösztönzi a bőrsejtek regenerálódását és javítja rugalmasságukat, aktív fiatalító hatású. Ismeretes, hogy helyreállítja a felhámot, csodásan hidratál és igazán jótékony a bőrnek.

Az Africa Mask és az Africa Skin Optimizer mellett használva még elképesztőbb eredmények érhetőek el.

Összetevők: Aqua, Adansonia Digitata Oil (Baobab Oil), Vitis Vinifera Oil (Grape Seed Oil), Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Squalane, Glycerine, Tocopherol (Vitamin E), Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Afrika Maszk Arckezelés a Lila Kozmetikában: http://lilakozmetika.hu

 Az Afrika Maszk arckezelés menete:  

- az arc letisztítása   

- peeling (arcradír)   

- tonizálás   

- az Afrika Maszk felhelyezése   

- ultrahangos hatóanyagbevitel   

- arcmasszázs

A kezelési idő kb. 1 óra 

 Kúra szerűen 5 kezelés + 1 ingyen 

A kezelés után az arc bőre feltöltődik, az apró ráncok kisimulnak, a mélyebbek enyhülnek - a végeredmény üde sima egészséges bőr. 

  Afrika Maszk ráncsimítás